Monthly Archives: April 2010

Congresul National al Studentilor la Comunicare – 22-24 aprilie 2010

Congresul National al Studentilor la Comunicare, o suita

de conferinte si workshop-uri marca PRIME Romania, se afla in acest an la a VII-a editie, iar tema aflata in discutie este PR Cultural – editie revizuita si comentata.
Cei interesati de subiect isi pot rezerva un loc trimitand un mail la cnsc.prime@gmail.com
cu numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de mail pana pe 20 aprilie, ora 23.59, iar confirmarile se fac in
offline, direct la sediul PRIME, din strada Edgar Quinet nr. 14 sala 306. De asemenea, trebuie mentionat daca se opteaza numai pentru conferinte sau pentru tot congresul.
Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.cnscpeweb.ro/.Identitate Online – un training marca PRIME Romania, sustinut de Adrian Chira

Ieri am avut inspiratia de a participa la un training despre Identitatea Online cu Adrian Chira, Personal Branding and Online Identity Strategist. Un om apropiat tinerilor, un profesionist, un pasionat de ceea ce face si genul de persoana care iti gaseste solutii si raspunsuri la orice problema ai intampina in acest domeniu.
De fapt, trainingul a fost mai mult o sansa oferita de PRIME Romania (singura asociatie a studentilor la relatii publice din Romania) de care nu am stat pe ganduri in a profita.
Trainingul a fost parte dintr-un program intern al asociatiei noastre, PRIME Academy, si a fost pentru noi, membrii PRIME, prilejul de a afla cateva inside-uri legat de imbunatatirea identitatii online, pornind de la retele de socializare si scopurile in care le-am putea folosi (un exemplu fiind cautarea sau obtinerea unui job) pana la confruntarea cu Digital Dirt (adica cu o imagine negativa pe internet, cu un continut nefavorabil brandului nostru personal).
Nu o sa dezvolt mai mult pentru ca m-as intinde pe destul de multe randuri. Insa, ca sfat, daca vi se ofera ocazia de a urma un program de Personal Branding and Development (online si / sau offline), nu o ratati, iar daca nu aveti aceasta sansa, cautati-o, pentru ca merita traita!