Cand esti mic…

Cand esti mic si nu stii prea multe  si esti in situatia de a vrea sa te impui, ca deciziile proprii sa ti se respecte, de cele mai multe ori strigi isteric, uneori si disperat. Ca sa te faci auzit, ca sa fii acceptat, ca sa arati ca stii ce vrei, ca stii ce faci.

 

Cativa ani mai tarziu iti dai seama ca  strigatul tau era nepoliticos si agresiv si nicicum convingator. Ca era nepotrivit si inutil, ca motivatiile nu stau in cat de tare stii sa ridici vocea. Nici cand tipi, si nici cand te zbati si te contrazici vehement nu arati cat de matura si inteleapta e decizia sau parerea ta. Nu arati decat ca ai ramas inca un copil, care mai are inca mult de crescut ca sa poata pretinde ca stie ce face.

 

Cand esti mic, multe din decizii le iei din inconstienta, nu din maturitate. Nu pentru ca stii ce faci, ci pentru ca tu crezi ca stii ce vrei. Voua nu vi s-a intamplat?

 

Cand esti mic…

 

[Sursa: Foto]

 

2 Responses to Cand esti mic…

  • Wow ce mi se potriveste.
    Oare ce se intampla cu cei care nu-si dau seama de greselile facute, nici cand ajung maturi ?

    • Ancuta Lebada:

      O tin tot intr-o greseala, as crede! Sau ii ajuta altii sa le vada si sa le corecteze, dar asta doar daca se lasa ei insisi ajutati, sfatuiti si corectati. Stii cum e, mandria-i mare in fiecare dintre noi si uneori se manifesta in cele mai proaste momente, chiar si cand ar trebui sa nu fie deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>