Care e secretul relaxarii?

Poti sa stai ore in sir privind din varful unui munte panorama ce te inconjoara, si asta relaxandu-te si fara sa te plictisesti.

 
Poti sa petreci minute in sir, fara ganduri si fara stres, marea cum se intinde si se strange la mal.

 
Poti sa uiti de tine de bucurie si relaxare din varful celui mai inalt punct din oras, privind de deasupra varful acoperisurilor colorate si strazile prafuite.

 
Poti sa te rupi de toate atat de usor, doar privind, doar contempland.

 

Oare cum de reusim sa ne relaxam atat de mult avand lumea sub priviri si cuprinzand-o, in ansamblul ei, cu gandul? Oare cum de reuseste ea sa ne detaseze de tot si de toate atat de repede, atat de usor? Oare care e secretul ei?


[Sursa: Foto]

5 Responses to Care e secretul relaxarii?

 • Nu cunosc raspunsul intrebarilor tale dar stiu ce ma relaxazeaza pe mine: nepotica mea. :) Nici marea, nici linistea si pacea unei intregi paduri nu face ce face ea….

  • Ancuta Lebada:

   Adevarat: unii oameni reusesc sa ne aduca atata liniste si relaxare cum cred ca nu am putea gasi in niciun alt context. Insa, in lipsa oamenilor, natura preia surprinzator de bine rolul relaxant al persoanelor dragi, nu crezi? Iar combinatia celor doua elemente e deja ideala :) .

 • Insingurarea..asta e secretul meu.

  • Ancuta Lebada:

   E super pentru tine ca reusesti sa iti gasesti linistea si relaxarea in singuratate (la mine lucrurile nu stau la fel). Cred ca mai greu, in cazul asta, e sa gasesti ragazul de a fi singur, sa reusesti sa “scapi” de toti cei din jur, ca sa te relaxezi si sa te incarci de energie.
    
   Multumesc ca ai zabovit pe-aici cu un comentariu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>