Cu Scorpions in suflet spre Cluj Arena (Cluj-Napoca)

Acest post se recomanda a fi citit doar cu muzica de fundal potrivita. Va vin in ajutor si va ofer “melodia”, voi doar dati-i play!

 

 

I-am vazut prima data live in 2007 la Sibiu, intr-o escapada de 24 de ore din Bucuresti, si am ramas fara cuvinte: eram la prima mea intalnire cu Sibiul si la primul concert rock adevarat, cu o formatie care nu era din Romania. Stiu, numai asociind ideea degustarii atmosferei sibiene cu un concert rock, ca deja sar artificii in mintea oricui!

 

Cu baladele lor mi-am trait adolescenta ascultand Terra Fm, la muzica lor ma gandesc cand povestesc despre primul concert rock la care am fost si fredonand “Wind of Change” imi fac bagajele si revin de fiecare data cu drag in Sibiu.

 

Diseara vor canta la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena. Iar eu cel mai probabil imi voi petrece toata seara intr-un fel de transa euforica si in energia multimii de fani, bucurandu-ma de ei fara suflare, sorbindu-le acordurile chitara si, sper eu, cu hainele-mi la fel de uscate ca atunci cand am iesit din casa (aici ne coalizam cu totii sa speram ca nu ploua, asa cum s-a anuntat; desi, trebuie sa recunosc ca si concertele rock in ploaie sunt interesante, undeva din categoria a ceea ce trebuie trait macar o data in viata – remember concertul Metallica din Bucuresti din 2008). In deschiderea celor de la Scorpions: Voltaj, Semnal M, Sensor si Grigore Lese.

 

Presimt ca va fi o seara rock legendary ;) .

 

[Sursa: Foto]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>