Cu totii suntem supereroi cu “forme”

Asta ar fi putut fi un post motivational, dintr-acela cu mult idei cliseeistice despre cum sa faci fata provocarilor in viata sau despre cum sa te avanti nebuneste in schimbari, fara spada, fara scut, cu mainile goale si cu mult curaj intre dintii tai cei mai buni (canini de vampir, daca se poate).

Isi au si astea rostul lor, dar parca mai bine merge o vorba constructiva cu un prieten drag sau sa il asculti pe Vlad Stan (ce am facut eu ieri la Women On Web 2011). Pentru mine functioneaza mult mai bine un astfel de lucru. Un exemplu: mereu plec de la conferintele la care Vlad Stan e speaker cu senzatia ca intregul univers asteapta ca eu sa il iau in piept si sa ii arat tot ce pot eu mai bine sa fac :) . Cam asta e efectul Vlad Stan asupra mea: vreo doua-trei zile dupa aceea imi vine sa imi etalez profesional miscarile kung-fu de ultima generatie (furate, normal, din animatie) si sa imi las amprenta pe tot ceea ce fac cu mult mai multa incredere, precum mult iubitul Zorro al copilariei mele.

Pana la urma, cu totii avem momentele noastre de Superman / Catwoman, in care ne punem costumele bune de elastan care lasa sa ni vada “formele” ;) si vrem sa schimbam lumea sau, pentru timizi, doar Romania. Nu-i nimic rau in asta, numai sa ne tina mai mult de doua-trei zile :) .

Stiti si voi ce banal si timid parea Clark Kent ca jurnalist si in ce personaj puternic se transforma cand isi asuma rolul de Superman, cu care, zi-ca-se, de la natura fusese inzestrat. Sau ce facea o masca si un insemn specific din Zorro – poate nu va dati seama cat branding personal era la mijloc.

Iar ei au tinut mai mult de doua-trei zile.

P.S. Un articol inspirat de Women On Web, un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Activia.

[Foto: Zorro, Superman]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>