Diamantul meu e dat la slefuit

Pentru acel cineva care probabil ca tocmai a trecut printr-un atac de panica doar citind titlul, mentionez ca nu, nu ma marit si nici nu m-a cerut altul inaintea lui :P .

Ca sa ma dau intelectuala si apta de filosofii inalte, mentionez ca aceasta este de fapt metafora schimbarii ce inevitabil vine in viata fiecaruia dintre noi, o data sau de mai multe ori, in functie de dispozitie si stimulente diverse – o carte, un film sau un om.

Asadar, dragilor, personal cred ca un diamant trebuie trimis regulat la slefuit (ca si rezervorul de benzina la curatat), ca altfel aduna mizerii, se toceste si isi pierde din valoare. Fie ca apoi iese cu taietura mai ascutita sau e mai putin finisat sau cizelat, macar straluceste ca nou si ia ochii lumii.

Eu? Eu mi-am dat diamantul la slefuit si lustruit. Mi-e si frica uneori, ca poate ajunge un fel de veioza si imi eclipseaza batranica mea cu fluturasi pe abajur. Dar o sa ma conformez, ca parca dupa orice vechi vine un nou si dupa un nou un vechi. Si nu cred ca m-am incurcat in succesiuni!

[Sursa: Foto]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>