Distanta dintre pasi

 

… si a plecat. Simtea nevoia aia stupida de a se indeparta de tot ce doare, sa inchida usa in urma-i cu zgomot, trantind-o. Nu a trantit-o. A apucat clanta calm si a iesit fara sa priveasca deloc in urma.

 

Si-a adunat in graba durerea si a coborat-o alergand pe scara in spirala.  Cu fiecare pas crestea distanta dintre ei.

 

A alergat fara directie si calcand hotarat peste fiecare gand pana a obosit si s-a asezat sa se odihneasca. Si cand a simtit ca linistea o cuprinde si fortele i se intorc, a stiut ca trebuia sa se intoarca.

 

Dar era deja prea tarziu. Distanta intre pasi era mult prea mare.

 

[Sursa: Foto]

2 Responses to Distanta dintre pasi

  • Totuşi, continuă să păşească. Având capul plecat, apăsă poarta, care scoase şi ea un zgomot puternic, ameninţând să trezească întregul cartier. Faţa ei palidă era acum pătată cu rozaliu în obraji. Închise poarta în urma ei şi se opri pentru două secunde. Ca în fiecare dimineaţă, nu era sigură dacă a încuiat uşa. Să se întoarcă? Parcă totuşi a încuiat-o. Imposibil să o fi lăsat deschisă. Nu are rost să se întoarcă din drum, sigur a încuiat uşa. Dar geamul? Parcă şi geamul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>