Misiune imposibila

La voia intamplarii sau nu, unele persoane au sansa sa se nasca fete (chiar daca se preconizasera sau se asteptau alte rezultate :D ). De unde si unele limite pe care firea si fizicul sensibil feminin le aduce cu sine. De aici pana la ancorarea in cateva misiuni imposibile e doar un pas. Fix atunci cand ti-e lumea mai draga, te vezi trasa si ingustata ca o scama sugrumata de furtunul unui aspirator in functiune de fiecare data cand trebuie:

  1. sa desfaci singura, in miez de noapte, borcanele (de compot / dulceata) cumparate: este un moment dedicat pentru a glasui indemnuri, pe principiul ca poate daca ii vorbesti frumos, se deschide.
  2. sa iti “dezinfectezi” laptop-ul, pentru ca ai dat intr-un moment de repezeala si inconstienta click pe un virus (sustin si in ziua de azi ca asa s-a intamplat :D ): poate fi o provocare pana si pentru “the helper”.
  3. sa iti cari cumparaturile (din nou, prea multe!!!) de la supermarket acasa, mai ales daca ploua, e frig si ai multe alte probleme pe cap :P .
  4. sa te duci cu lamurica la tata ca sa ii spui ca nu are de ce sa refuze sa te viziteze la tine acasa daca o sa iti iei vreodata caine.
  5. sa alegi un telefon din doua optiuni, fara sa te limitezi doar la a compara cifre (intre timp a aparut si TennoDiva care sa ajute).

 

Concluzie 1: Nu chiar imposibile pentru unele dintre noi, dar greu-posibile macar.

 

Pentru Ethan Hunt, misiunea imposibila este:

  1. sa salveze lumea de la un razboi nuclear.
  2. sa scape cu viata din fiecare bataica pe care o ia / da altora; niste teroristi doar, nimeni important.
  3. sa atribuie roluri celor din echipa, ca un lider ce e.
  4. sa invete domnisoara sa fie sexy si provocatoare.
  5. sa conduca masini scumpe, fara sa le “accidenteze”.

 

Concluzie 2: Mergeti la IMAX la Mission: Impossible The Ghost Protocol ca sa vedeti acolo cu adevarat misiuni imposibile. Plus ca sa prindeti si voi miscarile si ca sa furati ponturile in cum sa salvati planeta. Nici nu stiti cand va trebuie ;) . Eu ii multumesc Andrei pentru invitatia de a vedea filmul in avanpremiera.
 

 
Intrebare: Tu in ce “misiuni imposibile” ai fost implicat?

 

[Sursa: Foto]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>