Schimbare

La un moment-dat, in viata fiecaruia vine timpul pentru o serie de schimbari. Unii isi schimba culoarea parului, altii stilul de imbracaminte; altii sunt mai seriosi si isi schimba jobul sau locuinta. Fiecare schimbare isi are timpul ei si, in cazurile fericite, se intampla atunci cand iti doresti sa se intample.

 

Eu sunt acum intr-un astfel de moment, al schimbarilor. Dupa 6 ani de locuit in Bucuresti, ma mut intr-un alt oras, la Cluj-Napoca.

 

Imi este greu sa numesc un singur motiv pentru care fac toate astea, pentru ca in spatele hotararii mele sta un cumul de lucruri si oameni care m-au dus mai aproape de aceasta decizie. Fiecare dintre cei pe care i-am cunoscut si cu care am lucrat si interactionat in ultimii ani si-au pus amprenta, in felul lui, in modul meu de a vedea lucrurile, mi-au dat curaj, sa imi asum ambitii si sa le dau curs, chiar daca asta implica si anumite riscuri; si mi-au dat incredere. Si asta fara ca macar ei sa isi dea seama sau sa stie de toate lucrurile bune pe care mi le-au adus, cunoscandu-i.

 

Voi fi prezenta tot pe internet, ca ar fi pacat sa il parasesc acum, dupa ce am inceput sa il indragesc. Urmeaza pentru mine o perioada de invatare, de redefinire a mea in ceea ce fac zi-de-zi, intr-un mod cat mai profesionist cu putinta; voi corecta si perfectiona si voi asimila lucruri noi.

 

La toate astea se adauga probabil cel mai important lucru: faptul ca simt ca, in sfarsit, a venit si timpul nostru, al celor doi care ne-am plimbat visele si sperantele cate 450 de km in fiecare luna din ultimii ani, pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca si retur.

 

Sunt entuziasmata si nerabdatoare de toate schimbarile care ma asteapta, de adaptarea la un oras precum Cluj-Napoca si de tot ce voi cunoaste nou in perioada ce vine. Vreo cateva zile o sa fiu ocupata cu mutatul si o ma dezmeticesc cu orasul (n-o fi el Bucuresti, dar asta nu inseamna ca nu ma pot rataci in el :D ) si apoi incepe adevarata provocare.

 

O sa imi fie dor de toti prietenii si cunoscutii pe care ii las in Bucuresti, n-am dubiu, si o sa incerc sa ii vad de fiecare data cand am ocazia sa mai ajung pe aici sau au ei ocazia sa vina prin Cluj. Sper ca toate schimbarile astea sa fie intr-un ceas prielnic si sa ne citim cu bine, la fel de optimisti!

 

P.S. Cluj-Napoca, pazea ca vin! :)

14 Responses to Schimbare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>