Women On Web


Toata saptamana am asteptat cu nerabdare Women On Web. Si iata ca ziua de vineri a si venit. Si nu poate fi decat o zi importanta, pentru ca din acest an m-am alaturat si eu participantilor la aceasta conferinta dedicata femeilor active in mediul online romanesc. :) )

Speakerii sunt interesanti, din varii arii de activitate in online. Despre prima editie nu am auzit decat cuvinte de lauda, deci sunt sigura ca si aceasta editie va fi cel putin la fel. Iar “socializare” a fost cuvantul frecvent pe buzele participantilor, asa ca abia astept sa mai cunosc ceva omuleti buni in ceea ce fac si de la care pot invata o gramada de treburi utile.

Conferinta incepe de la ora 14:00, iar daca nu v-ati procurat si voi invitatii, puteti sa urmariti transmisiunea live a conferintei (o sa revin mai tarziu cu ceva completari legat de asta) sau sa urmariti hashtag-ul pe pe Twitter: #wow11.

Programul este urmatorul:
14.00 – 16.00
Sesiunea 1: Sandra Pralong (Civil Society Activist – SandraPralong.eu), Sanda Nicola
(Jurnalist – B1 TV), Cristina Bazavan (Jurnalist & Blogger), Cori Gramescu (General Manager – LadyFit Gym), Andreea Retea (Jurnalist & Blogger – Andressa.ro).

16.30 – 18.30
Sesiunea 2: Adina Vasilescu (Publisher – Sanoma Hearst & Sanoma Digital), Costin Cocioaba (Owner – Refresh.ro), Vlad Stan (Fondator – Business Design Academy), Andreea Beltic Inankur (Owner – Project Manager AloMoDa), Cristina Mazilu (Owner – Chez Mazilique), Ruxandra Meclea (Owner – Breslo.ro).

So, see you there sau vizionare placuta pe internet!

Women On Web este o conferinta aflata la a doua editie, organizata de Evensys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>